keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Lattian maalausta ja seinien tapetointia

Viime torstaina edistyimme talon suhteen usealla rintamalla. Mallu aloitti tapetoimalla kahvion seinän vaalean keltaisella pieni kuvioisella tapetilla. Tapetti oli helppo kiinnittää liimalla, koska seinä on tehty muovisesta kennolevystä. Sen vuoksi ei ollut vaaraa että seinä käpristyisi liimauksen vuoksi.















Samaan aikaan itse maalasin kahvion ja eteisen lattiaa harmaaksi. Väri on tehty sekoittamalla valkoista ja mustaa väriä sekaisin. Aluksi olin liian varovainen mustan lisäämisen suhteen, mutta mieluummin varovasti kuin kerralla liikaa. Nyt kun lattiassa on väriä, niin lautojen viistotut reunatkin näkyvät paremmin.















Tein myös aukon näyttämöä ja sen ovea varten sekä kiinnitin etukäteen tekemäni takaseinän paikoillensa. Mallu puolestaan tapetoi eteisen takaseinän samalla tapetilla kuin kahvion etuseinän. Kahvion takaseinään hän liimasi bilteman tikuista pari tikkua hyllyksi ja etuseinään tiskin. Lisäksi Mallu tapetoi näyttämön seinän keltaisellla tapetilla ja sommitteli tikkuja näyttämön ovea varten. Toivon mukaan ensi kerralla voimme jo kiinnittää seiniä paikoillensa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti