keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Lattia valmis, seinät etenevät

Viime torstaina pääsin viimeistelemään eteisen lattian osuuden ja maalasin sen samalla harmaalla kuin kahvion lattian. Nyt talon lattiat ovat valmiita lattialistoja lukuunottamatta. Niiden materiaali on vielä pohdinnassa.


Näyttämön takaseinään leikkasin mustasta materiaalista seinät, mutta vielä en leikannut siihen ikkuna-aukkoja. Yleensähän näyttämön takaseinät ovat yhtenäistä pinta-alaa ja tämän vuoksi pohdimmekin jätämmekö ikkunat umpeen. Toisaalta voisi olla hauska leikata toinen ikkuna avoimeksi ja jättää toinen kiinni. Kolmas vaihtoehto on jättää ikkunat auki ja tehdä tummat verhot niiden eteen. Päätökseen taitaa vaikuttaa myös se minkälaisen rekvisiitan teemme näyttämölle. Jotain ideoita jo muhii päässämme, mutta niistä myöhemmin.


Itse näyttämön seinä sai Mallun käsittelyssä tapettia pintaan. Tapetiksi valittiin yksi värinen keltainen tapetti. Tapetissa on hento marmorointikuvio. Lisäksi hän liimasi näyttämön aukon ympäri puulistat, jolloin valkoinen kennomuovi ei näy.  Näyttämön oveen hän liimasi samoja puulistoja. Hiukan tuolta näkyy valkoinen näin kuvassa, mutta normaali valaistuksella se ei häiritse. Portaatkin näyttämön oven eteen ovat valmiina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti