keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Lattiaa, seinää ja lavaa

Kuntoilua nukkekoti-illassa? Ei onneksi, vaan lattian liimausta pysyvästi paikoillensa ja sopiva painokin löytyi Mallulta painoksi. Lattia liimattiin eri keeperillä talon sisäseinien vieressä meneviin listoihin sekä keskellä olevaan korokkeeseen kiinni. Kunhan lattia on kuivunut pääsemme kiinnittämään väliseiniä lattiaan kiinni. Sekä maalaamaan kahvion puolen lattian vaalean harmaalla.


Aluksi suunnittelimme laittavamme etuseiniin joko puolipaneelia tai tapettia. Matkan aikana muutimme suunnitelmaa ja pistimme etuseiniin kiinni ruskeaa puolikiiltävää pahvia ilman tapettia tai puolipaneelia. Ratkaisuun päädyimme sen vuoksi että etuseinä ei tule varsinaisesti näkymään koska taloa katsotaan ylhäältä viistosti.


Toki ikkunoihin pitää kiinnittää ikkunalistat ja lattian rajaan lattialista, mutta se tehdään kunhan seinät kuivuvat liimauksesta.

Mallu aloitti myös lavan lattian rakentamista. Lavan pohjan muodostaa kaksi pahvilaatikkoa ja siihen päälle hän liimasi puutabletista irroitettuja tikkuja. Tikkujen värisävy on lähellä etuseinän ruskeaa, mutta tummempaa kuin itse salin lattia. Samasta materiaalista tulee salin takaseinä, jonka pääsen kiinnittämään seuraavalla kerralla torstaina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti