keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Ikkunat

Talosssa oli alunperin ikkunat tehty valkoisesta paperista ja ilman laseja. Aloitimme ikkunaremontin repimällä paperit pois ikkunoista. Talossa on useamman kokoisia ikkunoita ja kuvassa näkyy eteisen ja salin ikkunat. Molemmissa päädyissä on kaksi ikkunaa sekä ullakolla pienet ikkunat. Talon ulko-oven ympärillä on useampi ikkuna.
Päätimme myös että ikkunoiden laseista tulee yksinkertaiset ja asennamme ikkunalasit suoraan talon ulkoseinään kiinni. Lasin päälle liimaamme sitten ikkunalistat. Sisäpuolelle pitää tehdä karmit, jotta saamme ikkunoista siistimmän näköiset. Mahdollisesti muutamaan ikkunaan teemme ikkunalaudat, johon voi pistää esim. kukkuruukkuja.

Materiaaliksi ikkunoihin valitsimme ohuen pleksin. Kuvassa vasemmalla on muutama pleksi sahattuna valmiiksi. Sahaukseen käytin proxxon minipöytäsirkkeliä.

Ikkunalistat ja karmit teemme jäätelö- sekä kahvitikuista. Maalasin jäätelö- ja kahvitikut valkoisella akryylimaalilla. Kahvitikuista teemme listat ikkunoiden sivuihin ja jäätelötikkuja käytämme karmeihin. Viereissä kuvassa on ensimmäinen nippu kuivumassa. Saa nähdä moneen ikkunaan nämä huomenna riittävät vai joudunko maalaamaan lisää tikkuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti