tiistai 5. tammikuuta 2016

Urheiluvälineitä saliin

Putaan seurantalon saliin päätimme tehdä pienen nurkkauksen myös urheiluvälineille. Puolapuut tehtiin jo aikaisemmin ja nyt minä tein sinisestä kankaasta jumppapatjan.

Lisäksi löysin pienen skeittilaudan ja puisen lentokoneenkin romulaatikosta. Skeittilauta on pääsiäismunasta, mutta lentokoneen valmistajasta en osaa sanoa mitään.

Puolapuissa roikkuu myös renkaat, jotka on kiinnitetty katon rajaan. Renkaat itsestään ovat puuhelmiä ja naru kalastajalankaa. Jumppapallot puolestaan ovat askarteluun tarkoitettuja massapalloja.


Mallu puolestaan teki kankaasta viirin, johon hän maalasi sinisellä ristin. Kankaan reunat on huoliteltu liimalla, jotta kangas ei purkautuisi.

Lipputanko on tehty grilllitikusta ja nuppi puuhelmestä. Lipputankoa varten porasimme talon seinään kolon ja tanko siihen liimalla kiinni.

Tulevan oven molemmille puolille liimasimme ruukkukasvit ja lipputankon puolelle asensimme vesihanan. Siitä tarkempia kuvia myöhemmin, kun sen ympäristö pitää vielä siistiä ja tehdä kivetys.

Etuovenkin sain jo valmiiksi mutta se jäi vielä kuvaamatta. Viime vuoden viimeisellä askartelu kerralla meitä nimittäin haastateltiin paikalliseen lehteen ja sen vuoksi itse askartelu jäi välistä. Vielä juttu ei ole ilmestynyt lehdessä.

Tarkoituksena olisi viimeistellä talo piakkoin ja saada sille sijoituspaikka. Tekemättä on näyttämölle piano ja talonmiehen huoneeseen mahdollisesti tuoli ja pöytä.  Jos tiedät hyvän sijoituspaikan talolle, ota yhteyttä sähköpostilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti