tiistai 26. tammikuuta 2016

Eteinen

Talon eteistä lämmittää Mallun tekemä pönttöuuni. Tekovaiheista löytyy aikaisempi postaus. Sen viereen hän teki myös polttopuille laatikon. Makkaratikut ja hiilihanko ovat minun käsialaani. Tein ne alunperin omaan talooni, mutta ne ovat sinne hiukan liian isoja. Sitten totesin, että ne ovat sopivan kokoisia putaan seurantaloon. Tikut on tehty rautalankasta ja kahvat puusta. Molemmat osat on maalattu kiiltävällä maalilla.


Saliin menevien ovien yläpuolelle liimasimme onnea tuomaan hevosenkengän. Ovien toiselle puolelle liimasimme peilin. Peili on tehty korupohjasta, johon on liimattu peilitarraa, jota käytetään esim. autojen sivupeilien korjaukseen. Tällä viikolla askartelin peilin alle pienen pöytätason, mutta se on vielä kuvaamatta.


Ulko-oven toisella puolella on Mallun tekemä penkki ja sen päällä minun tekemä käsilaukku. Toiselle puolelle jää minun tekemä naulakko. Pohdinnassa on naulakkoon mahdollisesti jokin takki ja penkin päälle vielä hattu. Eteisessä on myös tekokukkia isossa maljakossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti