maanantai 9. marraskuuta 2015

Kesävaurioiden korjausta ja kulmahyllyn rakentamista

 Viikon aikana talon lattia oli suoristunut täysin, joten päätin ruuvata sen varmuuden vuoksi kiinni pohjaan parilla ruuvilla. Ruuvit jäävät salin ja kahvion välisen seinän alle piiloon, joten niitä ei tarvinnut sen enempää käsitellä.Samalla pistin kyseisen seinän liimautumaan takaseinään kiinni uudestaan. Koska käyettävissä ei ollut tarpeeksi pitkää ruuvipuristinta, niin käytin maalarinteippiä apuna. Samalla tekniikalla olen muitakin seiniä kiinnittänyt onnistuneesti.


Lisäksi aloitimme etuosan pihan maalaamisen vihreäksi. Pihalle tulee siis kesäteema kiikkuineen ja kukkaistutuksineen. Vihreällä maalaaminen helpottaa sen suhteen, että koko aluetta ei tarvitse peittää kasvillisuudella. Takapiha pitäisi vielä maalata samalla vihreällä.

Mallu askarteli edellisellä kerralla ilmakuivuvasta massasta saapikkaat eteisen naulakkoon. Tällä kerralla hän maalasi ne ruskealla värillä. Hän maalasi myös tekemäni kakun ruskealla. Kakku on tehty suklaamuottiin betonista.
Kahvion nurkkaan Mallu askarteli pahvista valkoisen nurkkahyllyn. Hyllyyn laitoimme kellon, kahvimyllyn (Mallun tekemä), pikareita ja kukka-asetelman.


 Minä puolestani jatkoin talon kesävaurioiden korjailun lisäksi talon ikkunoita. Ne alkavat olla hyvällä mallilla ja valmistuvat seuraavalla kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti