lauantai 16. huhtikuuta 2016

Talo lähti Kultasimppulan vanhainkotiin

Viime viikon torstaina lähdimme viemään taloa Kultasimppu nimiseen palvelukotiin Haukiputaalle. Talon katto on tehty pleksistä, jotta taloa voi tarkastella turvalllisesti. Kaikki esineet talon sisällä on liimattu kiinni. Talon ulkopuolelle vielä kiinnitimme talon nimen. Nimi on leikattu kartongista silhoutte portrait leikkurilla.
Talo sai paikkansa Kultasimpun käytävältä hienon lipaston päältä. Tästä talon tulee näkemään kaikki palvelukodin vieraat, asukkaat ja työntekijät. Lisäksi kuulimme että talo sai itse asiassa kaksi sijoituspaikkaa. Toinen sijoituspaikka tulee olemaan Hannankoti niminen palvelukoti. He tulevat itse siirtämään taloa näiden kahden sijoituspaikan välillä aika ajoin.

Meidän viimeiseksi tehtäväksi jäi vielä hommata taloon laatta, jossa on meidän tekijöiden nimet ja vuosiluku. Se pitää viedä sitten jossakin vaiheessa talolle.

Talon luovutuksesta tehtiin myös lehtijuttu ja tulen sen liittämään tähän blogiin viimeiseksi tekstiksi kunhan se julkaistaan.  Mutta täten tämä tulee siis olemaan toistaiseksi viimeinen blogiteksti ja talo jatkaa omaa elämäänsä uudessa kodissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti