torstai 8. tammikuuta 2015

Putaan Seurantalo talkoot käynnistyivät

Putaan Seurantalon talkoot käynnistyivät tänään taloon tutustumisella, mittaamisella ja pääsimme jo purkamaan talon kattoakin. Talo on alunperin ollut teatterilavaste, mutta emme tiedä missä näytelmässä se on ollut mukana. Emme myöskään tiedä onko talo pienoismalli jostakin olemasta olevasta rakennuksesta.


Talo muodostuu kahdesta eri osasta; itse talosta ja talon takana olevasta tornista. Materiaalina talossa on käytetty pääsääntöisesti vaneria (6-8 mm paksuista). Ikkunan karmit puolestaan pahvia ja ilman laseja. Katto on myös vanerista, mutta päällystetty maalatulla aaltopahvilla etupuolelta. Talon sisällä sekä tornissa oli hehkulamput.



Talon takana katossa on myös reikä ja oletamme että sen kautta olisi mahdollista vaihtaa hehkulamppu tarvittaessa. Talon takana olevassa tornissa on ylhäällä ikkunat, mutta muutoin se on ontto. Ainut mikä talosta puuttuu on savupiippu.


Muodoltaan talo ei ole symmentrinen vaan talon vasen puoli on isompi kuin oikea puoli. Talon sisällä ei myöskään ole väliseiniä tai välipohjaa eli talo on yksi kerroksinen tällä hetkellä. 

1 kommentti:

  1. Hieno projekti! Muuttaisin katon saumatuksi peltikatoksi. Sopisi kokonaisuuteen.

    VastaaPoista